Author Topic: test pic  (Read 2938 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline CraigG

  • Cool Newbie
  • **
  • Posts: 45
test pic
« on: January 21, 2003, 08:28:26 pm »
testing pic / signature
img]http://www.1970boss.com.futuresite.register.com/db4/00321/1970boss.com/_uimages/BossPicCrop2.jpg[/img]

Offline greenboss

  • Cool Newbie
  • **
  • Posts: 64
test picture
« Reply #1 on: March 02, 2003, 08:58:22 am »
test
img]http://                                                 C:\Documents and Settings\Owner\My Documents CIMG4842[/img]

Offline greenboss

  • Cool Newbie
  • **
  • Posts: 64
test
« Reply #2 on: March 02, 2003, 04:25:46 pm »
test
img]http://                                                 C:\Documents and Settings\Owner\My Documents CIMG4842[/img]

Offline greenboss

  • Cool Newbie
  • **
  • Posts: 64
test
« Reply #3 on: March 02, 2003, 04:37:12 pm »
test
img]http://                                                 C:\Documents and Settings\Owner\My Documents CIMG4842[/img]

Offline greenboss

  • Cool Newbie
  • **
  • Posts: 64
test
« Reply #4 on: March 02, 2003, 04:44:15 pm »
test
img]http://                                                 C:\Documents and Settings\Owner\My Documents CIMG4842[/img]

Offline greenboss

  • Cool Newbie
  • **
  • Posts: 64
test
« Reply #5 on: March 02, 2003, 05:05:24 pm »
test
img]http://                                                 C:\Documents and Settings\Owner\My Documents CIMG4842[/img]

Offline greenboss

  • Cool Newbie
  • **
  • Posts: 64
test
« Reply #6 on: March 02, 2003, 05:14:11 pm »
test
img]http://                                                 C:\Documents and Settings\Owner\My Documents CIMG4842[/img]

Offline greenboss

  • Cool Newbie
  • **
  • Posts: 64
test pic
« Reply #7 on: March 02, 2003, 05:38:12 pm »
test
img]http://                                                 C:\Documents and Settings\Owner\My Documents CIMG4842[/img]

Offline 0F02G177481

  • Cool Newbie
  • **
  • Posts: 17
test pic
« Reply #8 on: March 06, 2003, 10:43:30 pm »
test

Offline Goldenboss

  • Needs A Job
  • ******
  • Posts: 2,843
test pic
« Reply #9 on: March 06, 2003, 11:25:18 pm »
177481.
The /img at the end needs to be like the [/img] then the picture will work.