Author Topic: WWW Site Performance  (Read 786 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline snolan

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 639
WWW Site Performance
« on: June 28, 2019, 08:35:21 pm »
Anyone else experiencing slow response on pages? :'( :'( :'( :'(
Other Toys
1970 B2 Metuchen Car Nov 5 1969 Build
1964 Ranchero 302 4 Speed
1967 Nova LS1 -T56 Six Speed

Steve
snolanc2@gmail.com

Offline SSSupercobra

  • Needs A Job
  • ******
  • Posts: 2,274
Re: WWW Site Performance
« Reply #1 on: June 28, 2019, 08:59:01 pm »
Very Slooooooooow for me too!
1970 Grabber Orange BOSS 302
2015 Black F150 Crew FX4

Auto Graphics Plus

I reproduce 69 and 70 Boss 302 stripe kits and other muscle car decals.

Offline ex2409pilot

  • Needs A Job
  • ******
  • Posts: 3,341
Re: WWW Site Performance
« Reply #2 on: June 28, 2019, 09:48:54 pm »
Me too. Been that way since the hacking thing occurred a few weeks ago.
1970 BOSS 302 - W code
1970 Sportsroof  - SCJ - W code - 4 speed - project
1970 Ranchero GT - 429 - C6

Offline AlexM

  • No Life
  • *****
  • Posts: 1,153
  • Chippewa Falls Wisconsin
Re: WWW Site Performance
« Reply #3 on: June 29, 2019, 04:56:10 am »
Yes, same here. About a 5 second delay when clicking on a page. Wonder what's up?
--Alex
1969 Mach 1
1970 BOSS 302 0F02G120146
1970 BOSS 302 0F02G119233 W code
1969 BOSS 302 9F02G196425
1969 BOSS 429 9F02Z198888 KK 1982

Offline Idylboss

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 464
  • KK1351
Re: WWW Site Performance
« Reply #4 on: June 29, 2019, 06:06:34 am »
Slower than usual, but still better than most sites I visit.
Marc
boss429sd@yahoo.com

Offline brightgoldboss

  • No Life
  • *****
  • Posts: 1,139
Re: WWW Site Performance
« Reply #5 on: June 29, 2019, 06:32:28 am »
    Yup !.... thought it was my doing.

Offline crossboss

  • PT Group
  • Needs A Job
  • *****
  • Posts: 6,352
  • ^My Old Heap Boss 302…aka S-B Racing!
Re: WWW Site Performance
« Reply #6 on: June 29, 2019, 07:03:17 am »
Yes. Most likely a server issue from the hack.
Current lifelong project:
1969 Mustang Fastback/FOX chassis, 6 speed, 4 wheel discs, with a modern Can-Am 494 (Boss 429), Kaase headed, intake mounted with a 1425 cfm 'B' Autolite Inline carb, ala Trans-Am style…Whew!

Offline motang

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 222
Re: WWW Site Performance
« Reply #7 on: June 29, 2019, 04:47:42 pm »
Yes
http://i.cubeupload.com/9pyPs2.jpg
1970 B2
GRABBER BLUE
0F02G192045

Offline BossRaver

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 245
Re: WWW Site Performance
« Reply #8 on: June 29, 2019, 05:27:40 pm »
I thought it was just my computer, but YES the response is slower than before the hack job.   Ed Raver

Offline David189412

  • No Life
  • *****
  • Posts: 1,222
    • Walmer's Garage
Re: WWW Site Performance
« Reply #9 on: June 29, 2019, 07:00:42 pm »
Most likely, Rob is messing with us all.
Telling us to get off this computer and finish our projects!
Sorry he is on my mind.
David

Offline BOSS-STANG

  • Needs A Job
  • ******
  • Posts: 3,792
Re: WWW Site Performance
« Reply #10 on: June 29, 2019, 07:11:01 pm »
Same here. Been going on for a few weeks now. Whats going on ???

Offline Joe0T02G148942

  • No Life
  • *****
  • Posts: 1,161
Re: WWW Site Performance
« Reply #11 on: June 30, 2019, 10:17:41 am »
Slow no matter which device I use. But it works!

Joe

Offline AlexM

  • No Life
  • *****
  • Posts: 1,153
  • Chippewa Falls Wisconsin
Re: WWW Site Performance
« Reply #12 on: June 30, 2019, 10:51:00 am »
Slower than usual, but still better than most sites I visit.

So I'd like to pile on this. I don't spend much time on other sites but even though things are a little slow for some reason now it still is a way better site than some of the others I've been on.

It's lean and clean, not cluttered up with crap and adds pop ups etc..  I hope it can stay that way. I would be happy to chip in if funding were ever needed to keep things running.

--Alex
1969 Mach 1
1970 BOSS 302 0F02G120146
1970 BOSS 302 0F02G119233 W code
1969 BOSS 302 9F02G196425
1969 BOSS 429 9F02Z198888 KK 1982

Offline kcoffield

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 283
Forum Speed Lately
« Reply #13 on: July 02, 2019, 06:20:43 am »
Sub-forums and threads seem to be loading very slowly for me lately.......only here nowhere else. Anyone else experiencing same?

Best,
Kelly